Δαχτυλίδι Circle Midstone

  1. Αρχική
  2. Δαχτυλίδια
  3. Δαχτυλίδι Circle Midstone
-20% Δαχτυλίδι Circle Midstone

To κόσμημα αποτελεί κομμάτι της «Untitled Collection”, μιας συλλογής με έμπνευση τη σημερινή γυναίκα που απαλλάσσεται από περιττούς τίτλους και δημιουργεί μόνη της το προσωπικό της στιλ. Αυτή είναι και η δική της σφραγίδα που την καθορίζει και της δίνει τη δυνατότητα να πειραματίζεται, να εμπνέεται, να υπερβάλλει.
Minimal σχεδιασμός, λαμπερό χρυσό, ethnic πινελιές και wild σύμβολα στην πιο urban εκδοχή τους είναι τα βασικά συστατικά της συλλογής. Η αφαιρετική αισθητική που έρχεται σε αντίθεση με την mix & match τάση βρίσκει την ισορροπία της μέσα από κάθε κόσμημα. Το extravagant γίνεται όσο πιο classy μπορεί, το διακριτικό εντυπωσιάζει σε κομμάτια όπως vintage-inspired pendants, σκουλαρίκια με στοιχεία από περασμένες δεκαετίες, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες στιλιστικές απαιτήσεις, αλλά και τα αγαπημένα bangles.
…εσύ απλά χρειάζεται να διαλέξεις τα κοσμήματα που θα αποτελέσουν τη δική σου ιστορία και να δώσεις τον δικό σου μοναδικό τίτλο!

 

Όλα τα Lifelikes είναι από ορείχαλκο και έχουν υποστεί μία από τις παρακάτω επεξεργασίες:

επιχρύσωμα 24k
επιροδίωση
μαύρη οξείδωση (σταδιακά η μαύρη υποχωρεί και το αποτέλεσμα είναι πιο vintage μπρονζέ)
Σε σχέδια που περιλαμβάνουν χρώμα (σμάλτο, υγρό γυαλί) το οποίο τοποθετείται με το χέρι, υπάρχει περίπτωση να παρατηρούνται μικροδιαφορές από κόσμημα σε κόσμημα.

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Κανένα κόσμημα δεν παραμένει λαμπερό και τέλειο αν δεν το φροντίζουμε αναλόγως. Προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση λοιπόν, πρέπει όταν το φοράμε, να αποφεύγουμε τις κρέμες, το σαπούνισμα και το νερό, ενώ δεν επιτρέπεται να έρθει σε επαφή με αρώματα. Κατά τη φύλαξή του καλό θα ήταν να αποφεύγεται η τριβή με άλλα μέταλλα και η υγρασία.

  • Κατασκευαστής: LifeLikes
  • Κωδικός Προϊόντος: 28.800.09.011
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • 19,00€
  • 15,20€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 12,26€

Ετικέτες: ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ