Υποδηματα - Μποτάκι Εργασίας - Ασφαλείας 70049 S3

Υποδηματα - Μποτάκι Εργασίας - Ασφαλείας 70049 S3 Ασφαλείας sgkmarket.gr
> Κατασκευαστής: Grisport
> Κωδικός Προϊόντος: 70049 S3
> Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
87,00€

Διαθέσιμες Επιλογές


* Νούμερο Υποδήματος:

Αποστολή:

Ποσότητα: Προσθήκη στο καλάθι

Υποδηματα

Σύστημα υποστήριξης της φτέρνας για σταθερότητα του ποδιού καθ' όλες τις φάσεις της κίνησης κατά την εργασία. Ενισχυμένα δέρματα λαδιού άριστης ποιότητος και με ιδανικό πάχος. Η σόλα αποτελείται από 4 επίπεδα, μονωτικό, διάτρητο, και διανέον αφαιρούμενο πάτο, με σόλα από PU με χαμηλό ειδικό βάρος για απορρόφηση των κραδασμών, διαφορετικής πυκνότητας υλικά για σταθερό περπάτημα, και σόλα από ειδικό αντιολισθητικό ελαστικό Vibram (και σε υδρογονάνθρακες ολισθηρότητα <12%). KEVLAR καπάκι προστασίας των ποδιών για 200 joule κρούση, και πίεση περίπου 1.5 τόνους. Τέλος φύλλο από μη μεταλλικό υλικό στη σόλα αντιδιατρητικό. Αντιστατικό με πολύ χαμηλή αγωγιμότητα UNI EN 20345:2012. Σειρά Bionik πολύ ελαφριά.

 

 

Η κάθε σόλα Vibram έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει τη μέγιστη άνεση και ανθεκτικότητα, ακόμη και στους πιο απαιτητικούς. Με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας, παράγει 50 μείγματα σόλας, εκ των οποίων το κάθε ένα ξεχωριστά υποβάλλεται σε τραχεία τεστ και πολύ αυστηρούς ελέγχους. 

 

Είναι ένας δύσκαμπτος άξονας, με μηδενική στρέψη, από σκληρό πλαστικό μεταξύ της σόλας και του αφρώδους υλικού (αερόσολα), ο οποίος εξασφαλίζει μέγιστη σταθερότητα στο περπάτημα.

 

Το Support System είναι ένα επαναστατικό σύστημα υποστήριξης για τη φτέρνα. Κλειδώνει ουσιαστικά τη φτέρνα στο παπούτσι, ώστε το πόδι να έχει τη μέγιστη σταθερότητα, ακόμα και στα πιο κακοτράχαλα εδάφη. 

 

SAS (Shock Absorb System): είναι ένα σύστημα απορρόφησης κραδασμών που λειτουργεί ως αερόσολα. Έτσι, προστατεύονται γόνατα και μέση και γενικά όλα τα σημεία του σώματος που δέχονται πιέσεις κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας, ορειβασίας κ.λ., σε εδάφη βατά έως και πολύ δύσβατα και ανώμαλα.

 

              Πολύ μαλακό.

 

              Πολύ ελαφρύ.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες
ΧρώμαΚαφέ
ΣόλαVibram