Υποδηματα - 10242 GTX Grisport

 1. Αρχική
 2. SGK activities
 3. Υποδήματα
 4. Grisport Πεζοπορία - Βουνό
 5. Grisport Ορειβατικά Μποτάκια
 6. Grisport Αδιάβροχο Μποτάκι 10242 GTX
-27% Grisport Υποδηματα - 10242 GTX Πεζοπορία - Βουνό sgkmarket.gr

Υποδηματα

Αδιάβροχη μεμβράνη Gritex, κατασκευασμένο από υψηλής τεχνολογίας διαπνέοντα υλικά, με δέρμα λαδιού, με εργονομική σχεδίαση, πολύ μαλακή σόλα πολυοθρεθάνης με πολύ χαμηλό ειδικό βάρος και μικρο-αερόφουσκες που απορροφούν τους κραδασμούς, αντιολισθητική ακόμα και σε βρεγμένα πλακάκια, λάδια, κτλ., Πολύ μαλακό και ελαφρύ παπούτσι πεζοπορίας. Κατάλληλο για όχι πολύ πετρώδη εδάφη.

 

 Το ύφασμα Cordura είναι το στοιχείο κλειδί σε όλα τα επώνυμα και υψηλής ποιότητας ορειβατικά παπούτσια, Απίστευτη αντοχή και τεράστια αντίσταση σε σκισίματα και τρυπήματα για πάρα πολλά χρόνια απροβλημάτιστης χρήσης.
 
 
 Anti-tentonitis relief: Είναι ένα ειδικό σύστημα που μειώνει την ένταση του τένοντα πάνω από τη φτέρνα στο περπάτημα. 

 

Το Support System είναι ένα επαναστατικό σύστημα υποστήριξης για τη φτέρνα. Κλειδώνει ουσιαστικά τη φτέρνα στο παπούτσι, ώστε το πόδι να έχει τη μέγιστη σταθερότητα, ακόμα και στα πιο κακοτράχαλα εδάφη. 

 

SAS (Shock Absorb System): Είναι ένα σύστημα απορρόφησης κραδασμών που λειτουργεί ως αερόσολα. Έτσι, προστατεύονται γόνατα και μέση και γενικά όλα τα σημεία του σώματος που δέχονται πιέσεις κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας, ορειβασίας κ.λ., σε εδάφη βατά έως και πολύ δύσβατα και ανώμαλα.     

 

Brake System(BS): Είναι ένα σύστημα στα κορδόνια του παπουτσιού, το οποίο φρενάρει το πόδι για να μείνει στη θέση του σε απότομες καταβάσεις.        
 
 
 
Η προστατευτική μεμβράνη Gritex αντιστέκεται στη βροχή και στο χιόνι και προστατεύει από το κρύο. Τους καλοκαιρινούς μήνες σάς εξασφαλίζει καλή αναπνοή. Η Gritex είναι μία αποκλειστική πατέντα της Grisport. 
 
 
            Πολύ μαλακό.
 
              Πολύ ελαφρύ.
 • Κατασκευαστής: Grisport
 • Κωδικός Προϊόντος: 10242 GTX
 • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
 • 67,00€
 • 49,00€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 39,52€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Υποδηματα, Anti tentonitis relief, Brake System, CorDURA, Gritex, Shock Absorb System, Support System, ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ & ΕΦΗΒΙΚΑ από Νο 28, Πολύ Ελαφρύ, Πολύ Μαλακό, Σόλα PU